Česta pitanja

ČESTA PITANJA

Kada je vrijeme da nabavim novi madrac?

Kada primijetite da se vaš madrac deformirao, znači da postoje udubine ili kvrge na njemu te ako se nakon noćnog odmora budite nenaspavani i s bolovima – vrijeme je da razmislite o promjeni madraca.

Kakav madrac mi odgovara?

Postoji više tipova madraca prilagođeni različitim tipovima ljudi i navikama spavača. Naše obučeno, ljubazno osoblje Vam može pomoći svojim savjetom.

Moram li uz madrac kupiti i novu podlogu ili mogu iskoristiti staru?

Postoje određena pravila kombiniranja madraca i podloge, jedno od toga je da madraci od pjene i lateksa obavezno moraju imati letvičastu podlogu, dok madraci s oprugama mogu biti postavljeni i na punu podlogu. Kod madraca od lateksa i madraca s džepičastim oprugama, zbog strukture madraca, obavezna je letvičasta podloga gušćih rasporeda letvica.

Je li bolje za bračni krevet kupiti madrac u jednom dijelu ili dva odvojena madraca?

Ne pruža svaki madrac svakome isti osjećaj ugode. Ponekad se dogodi da partnerima odgovara ista vrsta madraca, a ponekad i ne. Zato smo mi dizajnirali razne tipove madraca tako da Vi trebate samo isprobati i usuglasiti koji madrac Vama najviše odgovara. Ukoliko se odlučite za madrac iste vrste, svakako je jednostavije kupiti madrac iz jednog dijela.

Što je važnije, podloga ili madrac?

Oboje je veoma važno za ugodno i opušteno spavanje, međutim većinom je madrac važniji. Ukoliko kupujete kvalitetni madrac, nije potrebno ulagati u najskuplju podlogu, jer madrac svojom kvalitetom već osigurava zdravo spavanje.

Mogu li se kod vas kupiti i izvanstandardne dimenzije madraca?

Naravno, naši madraci se mogu proizvesti prema željama kupaca u svim vanstandardnim dimenzijama uz brz rok isporuke.

Kako ispravno izmjeriti visinu madraca?

Madrac je potrebno staviti na ravnu podlogu te postaviti ravno pomagalo na gornju stranu madraca kako bi se isrpavno izmjerila visina madraca, odnosno razmak između te dvije ravne površine.

Kako se formira cijena vanstandardnih madraca?

Način formiranja cijene vanstandardnih madraca možete pročitati ovdje.